Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μπακαμπού ζήτησε συγγνώμη από τον Μαρινάκη και έφυγε από τον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το θέμα του προπονητή, το οποίο παραμένει ανοικτό στον Ολυμπιακό, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι έτοιμοι στον Ολυμπιακό, οπότε δεν είμαστε έτοιμοι και εμείς. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας λογικά θα έχουμε κάτι και την επόμενη θα έχει λογικά τελειώσει. Το σκέφτονται, το ξανασκέφτονται και ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν ξέρεις πώς θα προσαρμοστεί ένας προπονητής, όσο καλός κι αν είναι. Ο Μαρτίνς ήρθε με ένα βιογραφικό που δεν ήταν σπουδαίο και έμεινε τέσσερα χρόνια στην ομάδα, τα περισσότερα από κάθε άλλο προπονητή», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Σίγουρα ο Κορδόν προετοιμάζει το έδαφος στα μεταγραφικά για τον επόμενο προπονητή, αφού οι ανάγκες είναι εξόφθαλμες στον Ολυμπιακό, όπως ο Μπακαμπού, έχουν φύγει όλοι οι χαφ και έχει μείνει μόνο ο Χουάνγκ, είναι ξεκάθαρο όμως τι χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής, από τη μεριά του, θα επιλέξει κάποια πρόσωπα, αν και θα έχει και τις εναλλακτικές του από την έρευνα που έχει κάνει. Άλλωστε, από χθες το πρωί ο Ολυμπιακός ψάχνει για σέντερ φορ. Μετά την απόφαση του Μπακαμπού να φύγει. Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής Super League ζήτησε συγνώμη από τον Μαρινάκη, γιατί ενώ στην τελευταία επαφή του προχθές με τον Ολυμπιακό ζήτησε ένα συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του και ο σύλλογος του το έδωσε, και ενώ ο παίκτης δήλωνε ευχαριστημένος, όταν την επόμενη του έκανε νέα πρόταση των 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι, την αποδέχθηκε, κόντρα σε ό,τι είχε πει στον Ολυμπιακό λίγες ώρες νωρίτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x