Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός προχωράει τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Βάτσλικ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Τόμας Βάτσλικ για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Τσέχου τερματοφύλακα που ξεχώρισε στο Euro.

Κανονικά συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πλευρά του Τόμας Βάτσλικ για την ολοκλήρωση του «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στα θέματα του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί ερωτηματικών που προκύπτουν για την περίπτωση του 32χρονου, λόγω των ιατρικών του εξετάσεων, τόνισε.

«Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται στα social media, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τόμας Βάτσλικ. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι ιατρικές εξετάσεις, που είναι εξονυχιστικές με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη με την πλευρά του παίκτη», ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο γκολκίπερ, που ξεχώρισε με την παρουσία του στο πρόσφατο Euro με την εθνική Τσεχίας, είναι τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να μπει η συμφωνία στην τελική ευθεία και εφόσον όλα πάνε καλά να πέσουν και οι υπογραφές.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x