Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα εν μέσω των αγώνων του με τη Φερεντσβάρος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη διαμόρφωση του προγράμματος του Ολυμπιακού από τη… νέα Super League.

• Η… νέα (μετά Βαγγέλη Μαρινάκη) Super League ψήφισε για το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Και, ω τι τεράστια έκπληξη, το πρόγραμμα ήταν ακριβώς όπως το ήθελαν οι άλλες μεγάλες ομάδες και όπως ακριβώς δεν το ήθελε ο Ολυμπιακός.

• Ειδικά ο ΠΑΟΚ ήταν ο ας το πούμε έτσι…τυχερός της σχετικής ψηφοφορίας, στην οποία υπήρξε πλειοψηφία με την ψήφο των Άρη, Κηφισιάς, Λαμίας, Πανσερραϊκού, καθώς ορίστηκε για τα τέλη Φλεβάρη η εμβόλιμη αγωνιστική που έπρεπε να υπάρξει για να βγουν οι ημερομηνίες ώστε να ξεκινήσουν τα πλέι οφς σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό. Κι έτσι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα γίνει με κόσμο. Ενώ αν η εμβόλιμη ορίζονταν τέλη Γενάρη ή αρχές Φλεβάρη, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα παίζονταν χωρίς κόσμο.

• Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ο Ολυμπιακός με βάση το πρόγραμμα που ψηφίστηκε θα υποχρεωθεί πλέον να δώσει τα δύο παιχνίδια του για το Κόνφερενς Λιγκ με τη Φερεντσβάρος έχοντας ενδιάμεσα να επισκεφθεί την Τούμπα για το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ. Στις 15/2 με τους Ούγγρους μέσα, στις 18/2 με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και στις 22/2 με τους Ούγγρους έξω.

Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός πάει στην Τούμπα εν μέσω των αγώνων του με τη Φερεντσβάρος!

• Προφανώς μία απόφαση που πήρε η ελληνική Λίγκα για το…καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη! Για να…βοηθήσει τη μοναδική ελληνική ομάδα που παίζει Ευρώπη τον Φλεβάρη-ο ΠΑΟΚ παίζει Μάρτιο.

• Σε περίπτωση κατά την οποία η εμβόλιμη αγωνιστική ορίζονταν σε κάποια άλλη από τις διαθέσιμες ημερομηνίες, τότε ο Ολυμπιακός ενδιάμεσα των αγώνων του με τη Φερεντσβάρος, δηλαδή στις 18/2, θα έπαιζε με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Και δεν θα είχε να κάνει και ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ενώ ετοιμάζονταν για το ταξίδι του στη Βουδαπέστη.

• Κατά τα άλλα, και κάτι ακόμη…συγκλονιστικό από την εξέλιξη αυτή: η ΕΠΟ κατ΄ αυτόν τον τρόπο, παίρνει για τις ημερομηνίες του Κυπέλλου πέντε συνεχόμενες Τετάρτες! Αυτή ήταν, άλλωστε, η «φόρμουλα»: αφού ζητάει η ΕΠΟ πέντε σερί Τετάρτες, δεν μπορεί να μην τις πάρει. Οπότε, τι να κάνουμε, θα βάλουμε την εμβόλιμη αργότερα…Και η ΕΠΟ, άλλωστε, θέλει να…βοηθάει τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη!

• Παρεμπιπτόντως, θα γίνει Κύπελλο όχι μόνο 10 και 17 Γενάρη (με τα ΠΑΟ-Ολυμπιακός κι ΑΕΚ-Άρης), αλλά και 24 και 31 Γενάρη και 7 Φλεβάρη!!! Και από τις 7 Φλεβάρη έως το τέλος Μάη που θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου σε διάστημα δηλαδή 3,5 μηνών, θα υπάρξουν μόνο δύο παιχνίδια για τη διοργάνωση, οι δύο ρεβάνς των ημιτελικών! Απίστευτο;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x