Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι τρεις επόμενοι στόχοι του Ολυμπιακού και γιατί επιμένει για Σκάρπα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στις προσεχείς κινήσεις του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6

«Μετά τον Άβιλα και τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, ανακοινώθηκε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που βρίσκεται στην Αυστρία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία. Ήταν πολύ καλά τα εργομετρικά του, σε δύναμη και ταχύτητα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Πλέον ο Ολυμπιακός έχει τρεις στόχους: πρώτον να ολοκληρώσει το αργότερο Παρασκευή-Σάββατο του Σίμε Βρσάλικο. Από την 1η Ιουλίου να τελειώσει του Σκάρπα από τώρα για τον χειμώνα και τρίτον να πάρει έναν εξτρέμ, ενός παίκτη που παίζει καθαρά στη συγκεκριμένη θέση».

Και πρόσθεσε: «Μέσα στη λίστα είναι ένας-δύο παίκτες από τη Γαλλία, όπου κοιτάει νέα παιδιά με ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι τους. Έχει ήδη άλλωστε αρκετούς έμπειρους στο ρόστερ τους».

Παράλληλα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός έχει «λοκάρει» την περίπτωση του Σκάρπα, τονίζοντας ότι φέτος το πρωτάθλημα θα παιχθεί από τα Χριστούγεννα, αφού λόγω Μουντιάλ θα γίνουν μόνο οκτώ αγωνιστικές και έκανε τη ρητορική ερώτηση «θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να βρει άλλο "δεκάρι" στην ηλικία και τις προδιαγραφές του στην Ευρώπη;».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x