Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η αντίδραση του Ολυμπιακού στην πίεση της Ρέιντζερς και τα 5 νέα πρόσωπα»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει και του αποψινού-σημαντικού φιλικού με τη Ρέιντζερς, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, ακριβώς 15 μέρες πριν από το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς, δίνει ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη δευτεραθλήτρια Σκωτίας, η οποία μην ξεχνάμε πως πέρυσι έπαιξε στο Champions League. Θα δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, λίγες μέρες πριν από το επίσημο παιχνίδι του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το τελευταίο φιλικό δεν ήταν ένα θετικό τεστ απέναντι στη Σαμπάχ, όμως απόψε θα τον δούμε σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες, με ένα παιχνίδι που είναι sold out. Κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα και θα τεστάρει τις αντοχές της η ομάδα, στην πίεση που θα δεχθεί από τους Σκωτσέζους και θα εστιάσουμε στα 5 νέα πρόσωπα της ''ερυθρόλευκης'' αποστολής. Θα δούμε καλύτερα και τον Ιμπόρα και τον Κίνι, μένει να φανεί αν θα βάλει τον Φρέιρε ή θα πάει για το Σάββατο. Να δούμε αν και πώς θα παίξουν ο Αγκιμπού και ο Μαντί που δεν ήταν στην προετοιμασία».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πραγματικά θα είναι ένα τεστ για να δει ο Μαρτίνεθ και εμείς πολλά πράγματα, γιατί όπως αποδείχθηκε χθες στο Σερβέτ-Γκενκ (1-1), δεν είναι οι Ελβετοί κάποιος αντίπαλος της πλάκας. Φαίνονται και αυτοί μία δυνατή ομάδα, που θα ζορίσει τον Ολυμπιακό και χθες έπαιξε χωρίς τον Στεφάνοβιτς που είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους, αν περάσει η Γκενκ στην επόμενη φάση του Champions League. Πρέπει ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί έτοιμος. Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρει, αλλά αυτός πρέπει να είναι ο μεγάλος του στόχος. Η λογική λέει πως θα δούμε περισσότερα πρόσωπα από την προετοιμασία στην Αυστρία».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπογράμμισε ότι «βλέπουμε πως υπάρχει μία στάση αναμονής του Ολυμπιακού, για τον δεύτερο στόπερ και τον σέντερ φορ. Ο Μπουτούτσι φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την Αντάλιασπορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x