Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ισχυρό αουτσάιντερ για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κυρίως στο ζήτημα του επόμενου προπονητή της ομάδας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σίγουρα έγιναν συζητήσεις και χθες, στο περιθώριο του τελικού του Champions League, όπου ήταν ο Μαρινάκης μαζί με τον Βρέντζο και τον Καρεμπέ και συναντήθηκαν με αρκετό κόσμο. Η αίσθηση που έχω είναι πως τώρα που μιλάμε, δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση ότι υπάρχει κάποιος "εκλεκτός". Αυτό ακριβώς περιμένουμε. Σήμερα, αύριο… Μέχρι Δευτέρα, Τρίτη λογικά θα ξέρουμε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αν ισχύσει, τελικά, αυτό που ξέραμε και μαθαίναμε πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει προπονητής, τότε ή θα είναι κάποιος από αυτούς που ξέρουμε ή θα έχουμε κάποια έκπληξη, που σε αυτή τη φάση δεν διαφαίνεται. Είπα και χθες ότι ο Μπορδαλάς έχει πάρει ένα προβάδισμα, είναι αουτσάιντερ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Κρέσπο. Μπορώ να πω σήμερα ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένα ισχυρό αουτσάιντερ. Ένας καλός προπονητής, 42 ετών, που είχε καλή πορεία στην καριέρα του μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι, πολύ καλά στη Γρανάδα, φτάνοντας στα προημιτελικά του Europa League, αλλά στην Εσπανιόλ δεν του βγήκε φέτος. Είμαστε εν αναμονή της κρίσιμης απόφασης στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x