Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Στη λίστα Κορδόν ο Καμπρέρα, θέλει να είναι έτοιμος με την ανακοίνωση προπονητή»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού για το θέμα του προπονητή και για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα τον νέο προπονητή, γιατί αν κυλήσει αυτή η εβδομάδα και έρθει η Παρασκευή, μάλλον κάτι θα έχει πάει στραβά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

«Είναι τέσσερα γνωστά ονόματα: ο Μπορδαλάς, ο Ιραόλα, ο Μαρτίνεθ και ο Ζόρντι Κρόιφ και έχω ως αίσθηση ότι θα έρθει και ένα πέμπτο όνομα, που δεν έχει βγει στη δημοσιότητα. Έχει γίνει κουβέντα με τους τρεις πρώτους, ο Κρόιφ – κακά τα ψέματα – δεν είναι για μένα προπονητής. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτούν και πιο ψηλά στο θέμα του προπονητή, τον οποίο θα μπορούσαν να δελεάσουν με την προοπτική της συμμετοχής στο Champions League. Οι προπονητές το σκέφτομαι και προτιμούν να πάνε σε μία μικρομεσαία ομάδα της Premier League αντί να έρθουν στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, του Καμπρέρα πράγματι ισχύει, αφού τον εξετάζει ο Κορδόν. Πρόκειται για παίκτη που είχε όρο στο συμβόλαιό του να μείνει ελεύθερος, αν υποβιβαστεί η Εσπανιόλ. Έτσι και αλλιώς θα πάει για δύο στόπερ, ο ένας θα είναι ο Καμπρέρα με εισήγηση Κορδόν. Τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και θα φανεί άμεσα η δουλειά που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα ο Κορδόν αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας. Άλλωστε, ήταν γνωστές οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ομάδα και να συζητήσει με τον επόμενο προπονητή αυτούς που έχει ξεχωρίσει ανά θέση. Έχει κάνει προετοιμασία και δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του».

Ακούστε τι είπε, επίσης, για Ονιεκούρου, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x