Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Και για παράταση και για πέναλτι πρέπει να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στη Βουδαπέστη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τη Φερεντσβάρος για τα νοκ άουτ του Europa Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την άποψη πως θα είναι μία μεγάλη δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους», που όμως όπως είπε μπορούν και πρέπει να αντέξουν, ώστε να προχωρήσουν στην Ευρώπη και να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε να παίζουν Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η εκτίμησή του, πάντως, είναι πως ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα, ακόμα και για παράταση και πέναλτι, καθώς είδαμε την προηγούμενη Πέμπτη πως οι διαφορές των δύο ομάδων είναι μικρές, ενώ υπενθύμισε ότι για παράταση πήγαινε και το Γκενκ-Ολυμπιακός στο Βέλγιο, μετά το 1-0 στο Καραϊσκάκη, άσχετα αν ο Αλεξανδρόπουλος έδωσε την πρόκριση στο 96’.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, οι Πειραιώτες έχουν οδηγηθεί τρεις φορές στη διαδικασία των πέναλτι, με Σλόβαν Μπρατισλάβας, Απόλλωνα Λεμεσού στην Ευρώπη και Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Ακούστε τι είπε για την παρουσία του Κίνι και για την ενδεκάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x