Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Καλύτερος εκτός έδρας ο Ολυμπιακός, πρέπει να παίξει στη Λεωφόρο όπως στην Ευρώπη»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως «στη σημερινή προπόνηση θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας ορισμένων παικτών, όπως ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας… Ενδεχομένως να αποφασιστεί ή να κριθεί η ενδεκάδα από αυτή την παράμετρο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι η ενδεκάδα που όλοι περιμένουμε (Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν-Μπομ, Χάμες, Μπίελ, Μπακαμπού και Μασούρας). Δεδομένα είναι η πιθανότερη, όμως μπορεί να υπάρξουν μία ή δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Ελ Αραμπί και ο Βρουσάι, που βγήκαν στο ημίχρονο την Πέμπτη. Φάνηκε ότι τους είχε στο μυαλό του και για το ντέρμπι. Αυτοί οι δύο παίκτες διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα».

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο γίνει έκπληξη με τον Μπόουλερ, ο οποίος «φαίνεται πως έχει βάλει ιδέες στον Μίτσελ, με την απόδοσή του Πέμπτη σε συνδυασμό ότι έχουν χάσει προπονήσεις ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας. Ίσως βάλει, δηλαδή, κάποιον πιο έτοιμο παίκτη και να αφήσει έξω κάποιον από τους τρεις».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι «η δοκιμή που έκανε σε μία προπόνηση, με τον Παπασταθόπουλο και τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας, και τον Ντόι πιο μπροστά τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Ίσως θέλει να έχει τον Χουάνγκ πιο μπροστά ως δεκάρι.

Εξαρτώνται αυτά τα πράγματα, οι τελικές αποφάσεις, από την ετοιμότητα που θα έχουν ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας. Θα τους περιμένει μέχρι την Κυριακή το πρωί και εκεί θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να βάλει την ενδεκάδα που περιμένουμε
», ενώ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός φέτος για κάποιους λόγους είναι καλύτερος όταν παίζει εκτός έδρας και σε αυτό πρέπει να επενδύσει ενόψει του ντέρμπι. «Νομίζω ότι πρέπει να παίξει όπως στην Ευρώπη, όπου μακριά από το Καραϊσκάκη έκανε πολύ καλά παιχνίδια και πήρε καλά αποτελέσματα, παίζοντας σφιχτά με κοντά τις γραμμές, αλλά όντας επικίνδυνος επιθετικά», ήταν το σχόλιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x