Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Κρίσιμη ημέρα η αυριανή για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις νεότερες εξελίξεις για το θέμα προπονητή του Ολυμπιακού με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου.

Τα δεδομένα για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη, καθώς έχουν προγραμματιστεί επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους για τη θέση.

Αφού υπογράμμισε ότι το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επανέλαβε πως είναι στα υπόψη το ενδεχόμενο του Μίτσελ και εξέφρασε την προσωπική του άποψη ότι ο Μαρθελίνο θα ήταν η ιδανική επιλογή, αλλά πέρα από όλες τις δυσκολίες που έχει η περίπτωσή του, ο Ισπανός έχει επισημάνει ότι στόχος του είναι να περιμένει μετά το Μουντιάλ να αναλάβει την εθνική Ισπανίας.

Για το θέμα τερματοφύλακα ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει ειπωθεί από τον ίδιο ότι ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα πάρει τον Πασχαλάκη, αλλά ότι η ομάδα αναζητά και στην αγορά των ελεύθερων στην οποία οι επιλογές δεν είναι… πλούσιες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x