Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Είναι κωμικό να μην έχει μια υπέρ του αποβολή ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτητική αντιμετώπιση του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και με αφορμή τον θόρυβο για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, εξέφρασε την άποψη ότι ξέχωρα από επί μέρους φάσεις είδαμε μια διαιτησία που έπαιξε ΑΕΚ, όπως για παράδειγμα είχαμε δει και τις προάλλες μια διαιτησία που έπαιξε Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Παράλληλα, σχολίασε τους πίνακες με τα πέναλτι και τις αποβολές που έχουν προκύψει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα λέγοντας ότι είναι κωμωδία να μην έχει ο Ολυμπιακός μια υπέρ του αποβολή, ενώ έχουν υπέρ τους 17 συνολικά Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στάθηκε, επίσης, στο ότι ο Ολυμπιακός είναι η τελευταία ομάδα σε κερδισμένα φάουλ και έχει δύο εις βάρος του αποβολές, αμφότερες σε ντέρμπι.

Τέλος, αναφερόμενος στα πέναλτι είπε ότι δεν είναι μόνο ότι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν κερδίσει περισσότερα, αλλά και ότι σχεδόν όλα τα πέναλτι του Ολυμπιακού ήταν σε νίκες με μεγάλα σκορ και τα κέρδιζε με τα παιχνίδια να έχουν ήδη κριθεί, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, που σχεδόν όλα τα πέναλτι που παίρνουν είναι καθοριστικής σημασίας γιατί κρίνουν παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x