Stoiximan Super League

«Ξεκίνησαν συζητήσεις Σταντάρ Λιέγης και Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ζινκερνάγκελ»

Σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό για την παραμονή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο Βέλγιο, βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ.

Επαφές με τον Ολυμπιακό με στόχο την παραμονή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο ρόστερ της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχει ξεκινήσει η Σταντάρ Λιέγης.

Αρχικά, να θυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Δανό το περασμένο καλοκαίρι αλλά η παρουσία του ήταν πολύ σύντομη, αφού αγωνίστηκε σε μόλις επτά παιχνίδια έχοντας σε αυτά δυο γκολ και τον Σεπτέμβριο αποχώρησε με προορισμό τη Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός με οψιόν αγοράς κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Στο Βέλγιο ο 28χρονος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, με επτά γκολ και δυο ασίστ σε 22 συμμετοχές και όπως ήταν αναμενόμενο το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση των Βέλγων έχει εκφράσει την επιθυμία της να παραμένει και για την επόμενα χρόνια στο ρόστερ των «λιεζουά».

Έτσι, σύμφωνα με τον γνωστό για την ενασχόληση του στα μεταγραφικά θέματα δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, η Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται σε επικοινωνία με τους «ερυθρόλευκους» το τελευταίο διάστημα, με στόχο την παραμονή του Ζινκερνάγκελ.



Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο επί του ζητήματος αλλά δεδομένα, αναμένονται εξελίξεις όσο η σεζόν φτάνει προς το τέλος της.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x