Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δίνει μεγάλες μάχες για σέντερ φορ και στόπερ ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται στον Ολυμπιακό για την άμεση απόκτηση σέντερ φορ και στόπερ.

Στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, που σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο είμαστε προ εξελίξεων, καθώς το πλάνο του Αντόνιο Κορδόν είναι μέσα στην εβδομάδα, ο σύλλογος να πάρει τουλάχιστον έναν σέντερ φορ και τουλάχιστον έναν στόπερ.

Μόνο που πραγματικά, όπως τόνισε, δίνει μεγάλες μάχες γιατί πρόκειται για παίκτες που θέλουν κι άλλες ομάδες από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κατά βάση το ισπανικό - με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί σε Ράφα Μιρ και Μάρκος Αντρέ για την επίθεση, ενώ στην άμυνα δύο από τις περιπτώσεις έχουν εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας, του Μπάρτρα και του Παλομίνο.

Ερωτηθείς για τον Μπακαμπού κι αν ο Ολυμπιακός θα έκανε νέα κίνηση εφόσον επιβεβαιωθεί ότι φεύγει από την Αλ Νασρ Ντουμπάι ενώ ακόμα δεν... πήγε, σχολίασε πως δεν θα έβαζε στοίχημα ούτε ένα ευρώ για το τι θα κάνει ο Αφρικανός την όποια επόμενη μέρας της καριέρας του μετά από όλα όσα έχουν συμβεί εδώ και δύο μήνες με τον ποδοσφαιριστή, τον Ολυμπιακό, την Αλ Νασρ και διάφορες άλλες ομάδες όπως η Μπολόνια αλλά ακόμα και η ΑΕΚ.

Για τον Ρέαμπτσιουκ, είπε ότι χρήζει επιβεβαίωσης η πληροφορία ότι υπάρχει πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ από τη Ναντ και πως εάν ισχύει, τότε μπορεί να υπάρξει σοβαρό θέμα πώλησής του.

Τέλος, ανέφερε πως ο Καρβάλιο είναι έως τώρα ο παίκτης που έχει αντιστρέψει την κατάσταση υπέρ του στην προετοιμασία και θα εξαρτηθεί από τη συνέχεια της παρουσίας του το αν θα γυρίσει το χαρτί για τον Πορτογάλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x