Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως ο Ολυμπιακός μπαίνει στο ντέρμπι με ένα ντεζαβαντάζ, καθώς προέρχεται από την ψυχολογική και σωματική φθορά από τον αγώνα του στο Champions League, την ώρα που οι βασικοί παίκτες του Παναθηναϊκού όλη την εβδομάδα ξεκουράζονταν και προπονούνταν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τόνισε, παράλληλα, πως θα προσπαθήσει να «καλύψει» αυτό το μειονέκτημα ο Μεντιλίμπαρ, βάζοντας νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, με την προσδοκία να πάρει από αυτά πολλές βοήθειες σε ένα τέτοιο απαιτητικό παιχνίδι.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, είπε ότι οι Πειραιώτες θα παίξουν χωρίς τη θεωρούμενη καλή δεξιά πλευρά τους (Ροντινέι-Ζέλσον) και έδωσε τις τέσσερις πιθανές αλλαγές για την ενδεκάδα και τις εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να δούμε από την πλευρά του Βάσκου προπονητή.
Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι είχε γίνει πάλι στο +8, πάλι στην 4η αγωνιστική… Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ώρα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν Ο ένας καίγεται, ο άλλος μετριέται Τσανάκας: «Φαίνεται πως πάει με μίνιμουμ τέσσερις αλλαγές στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός» Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Επιβίωση στη «μάχη» του κέντρουΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






