Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έκανε την αυτοκριτική του ο Μίτσελ, αλλά ζήτησε και ανάληψη ευθυνών από τους παίκτες»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν το λες και καταιγίδα. Ήταν αυτοκριτική από τη μεριά του Μίτσελ και ζήτησε την ανάληψη των ευθυνών από τους παίκτες του. Έχουμε ζήσει άλλες πιο αυστηρές κριτικές. Δεν μίλησε για συγκεκριμένους παίκτες, ζήτησε να αναλάβουν οι παίκτες και στάθηκε στη νοοτροπία των παικτών που εμφανίστηκαν λες και είχε τελειώσει το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σε αυτό είχε μερίδιο ευθύνης και ο Μίτσελ, που άργησε να κάνει αλλαγές με τον ΠΑΣ. Άργησε χαρακτηριστικά να κάνει τις αλλαγές, ενώ έβλεπε ότι η ομάδα δεν πατάει όπως πρέπει. Η πρώτη αλλαγή ήταν η υποχρεωτική του πρώτου μέρους και η επόμενη ήταν ενώ το σκορ ήταν 1-2. Έχει το δοκάρι, έχει το γκολ και πατάει καλύτερα ο ΠΑΣ, περιμένοντας να δεχθεί το γκολ και να αντιδράσει», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Το θέμα είναι την επόμενη Τετάρτη αν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, οι διαθέσιμοι παίκτες να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο. Με την εικόνα που εμφάνισε ο Ολυμπιακός, χρειάζεται διπλή προσοχή τώρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν έχει ανοίξει, πάντως, τα χαρτιά του ο Μίτσελ. Υπάρχει θέμα με τα πολλά “10άρια”, θα δούμε μέσα από τις επόμενες προπονήσεις τι έχει στο μυαλό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x