Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο αντι-Ποντένσε στα ματς του Ολυμπιακού με Λαμία και Φενέρ»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όπως τα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα θέματα που έχει ο Ολυμπιακός ενόψει των δύο αγώνων με Λαμία και Φενέρμπαχτσε, ιδίως με την απουσία του Ποντένσε και στα δύο παιχνίδια.

Όπως είπε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», ο Μεντιλίμπαρ λογικά θα επιλέξει για την Κυριακή ανάμεσα στον Μασούρα και στον Ζέλσον, με εναλλακτική τον Γιόβετιτς. Θεωρητικά ίσως έχει προβάδισμα ο πρώτος, επειδή ο δεύτερος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Από ‘κει και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποφάσεις του Βάσκου τεχνικού, ενόψει Λαμίας, αναφορικά με τον Τσικίνιο που είναι στο όριο καρτών και στους Όρτα και Ορτέγκα που είναι στη διάθεσή του.

Σε ό,τι αφορά τα νεότερα με τη Φενέρμπαχτσε υπάρχει η πληροφορία από την Κωνσταντινούπολη ότι δεν θα προλάβει ο Βραζιλιάνος μέσος, Φρεντ, λόγω τραυματισμού. Επίσης, κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με το οποίο οι αρχηγοί της ομάδας ζήτησαν να παίξουν κόντρα στη Γαλατά για τον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά ο πρόεδρος φέρεται να παραμένει ανένδοτος. Οπότε εάν δεν αλλάξει κάτι, η απόφαση της ομάδας είναι να κατέβει με την U19 στον τελικό.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x