Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Αλμέιδα φοβήθηκε τον Ολυμπιακό, είναι ξύπνιος. Όταν ρίσκαρε, έγινε πάρτι. Και όμως, κέρδισε»!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως η μεγάλη εικόνα και αυτού του αγώνα των Πειραιωτών δείχνει ότι θα πρέπει να στηριχθεί ο Μεντιλίμπαρ, παραμένοντας αλλά και έχοντας τις προσθήκες που χρειάζονται για τη νέα σεζόν, όπως είχε γίνει στην πρώτη σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς, όταν δεν είχε πάρει πρωτάθλημα, αλλά είχε δείξει πράγματα και είχε στην Ευρώπη επιτυχία (Μίλαν).

Για το ματς, εν προκειμένω, είπε πως ο Αλμέιδα, επειδή είναι καλός και ξύπνιος προπονητής, φοβήθηκε τον Ολυμπιακό και έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με Γιόνσον, Σιμάνσκι και Πινέδα στα χαφ. Όταν επέλεξε να ρισκάρει και άρχισε τις αλλαγές από το 70’ ως το 77’, ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι, με τέσσερις καθαρές ευκαιρίες μέσα σε δέκα λεπτά (78’, 82’, 85’ 88’) και έσπευσε να το σώσει, βάζοντας στο τέλος τον Λιούμπισιτς αντί του Λιβάι Γκαρσία.

Κι όμως, είναι τέτοιο το ποδόσφαιρο που στο τέλος, όχι μόνο δεν έχασε αλλά πήρε και μία μεγάλη νίκη.

Στη συνέχεια, έκανε ατομική κριτική και μίλησε για τη διαιτησία, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός πλέον δεν έχει επιλογή από το να κοιτάξει πώς να κερδίσει τον Άρη την Τετάρτη, αφού κινδυνεύει να μείνει τέταρτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x