Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Κορδόν το παλεύει για τον Ράφα Μιρ στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Εν αναμονή της αποψινής βραδιάς, στην οποία ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο του (τον ηττημένο της ρεβάνς Γκενκ-Σερβέτ) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις.

Για τον Πορόζο είπε ότι ο Μαρτίνεθ είχε ζητήσει κι ένα δεξιοπόδαρο στόπερ κι ο Κορδόν έφερε τον νεαρό διεθνή άσο της Τρουά, τον οποίο ήξερε καλά από το πέρασμά του από το Εκουαδόρ.

Για τον Ρέαμπτσιουκ ότι αύριο πετάει για τη Μόσχα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας με 6 εκ. Ευρώ, συν 1,5 εκ. Ευρώ μπόνους (500 χιλ. επίτευξης στόχων του παίκτη κι ένα εκ. ευρώ επίτευξη στόχων της ρωσικής ομάδας).

Για τα τρία ονόματα που βγήκαν χθες από την Ισπανία (Γουίλιαν, Τσέρβι, Ολάσα) εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι στις λίστες, αλλά όχι προτεραιότητες των Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Για τον Ντε Φρούτος σχολίασε ότι εδώ και καιρό τον θέλουν στον Ολυμπιακό, γιατί είναι καλός εξτρέμ, αλλά η Λεβάντε ζητάει 7 εκ. Ευρώ για ένα παίκτη που είναι 26 στα 27 κι ο Κορδόν θέλει να τον πάρει με οικονομικές προϋποθέσεις που θα ήταν πιο συμφέρουσες για το σύλλογο.

Για τον Ράφα Μιρ ότι είναι η ιδανική λύση που έχουν στο μυαλό τους οι Ισπανοί αρμόδιοι του Ολυμπιακού και ότι ο Κορδόν το παλεύει ακόμη, θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια μέσα σε αυτό το διήμερο και αν δεν γίνει εφικτή ούτε τώρα η μεταγραφή, θα πάει για τον επόμενο στόχο.

Τέλος αναφέρθηκε στο σημερινό (7.30μμ) φιλικό, με κλειστές πόρτες, με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη, στο οποίο ο Μαρτίνεθ θέλει να τσεκάρει την κατάσταση των Φρέϊρε, Χουάνγκ, αλλά και των Κίνι και Μαντί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x