Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ολοκληρώνεται η πώληση Ρέαμπτσιουκ-Άμεσα για μπακ ο Ολυμπιακός»

Άμεσα τελειώνει η μετακίνηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ Μόσχας και ο Ολυμπιακός προσθέτει και την απόκτηση αριστερού μπακ στις προτεραιότητές του.

Θέμα ωρών είναι η πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη Σπαρτάκ Μόσχας, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον Ολυμπιακό να «τρέχει» για την απόκτηση αριστερού μπακ.

«Ίσως και εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί η πώληση του Ρέαμπτσιουκ στην Σπαρτάκ Μόσχας. Η τελευταία πρόταση των Ρώσων φαίνεται πως ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, που ήδη κοιτά για αριστερό μπακ. Ο Λούκας Ολάσα της Βαγιαδολίδ είναι στη λίστα και είναι ετοιμοπόλεμος. Εφόσον ολοκληρωθεί του Ρέαμπτσιουκ θα αποκτηθεί άμεσα παίκτης για τα αριστερά, καθώς υπάρχει ο Κίνι που παίζει κυρίως δεξιά, ενώ ο Ραμόν δεν έχει πείσει τον Μαρτίνεθ», ανέφερε.

Όσο για τις άλλες κινήσεις της ομάδας, είπε: «Μετά τον Πορόζο που έρχεται και κλείνει τις θέσεις των στόπερ, ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα εξτρέμ και φορ, να έρθουν σήμερα και να παίξουν αύριο, που λέει ο λόγος. Γι’ αυτό κόπηκε ο Κένεντι, που ήθελε 1-1,5 μήνα για να φτάσει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι αλήθεια πως έχει αργήσει ο Ολυμπιακός, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι παίκτες θα έρθουν και πώς θα είναι η ομάδα και μετά να κρίνουμε».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x