Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός στο φινάλε θα κοιτάξει να πάρει ένα καλό εξτρέμ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Άρη και την προσπάθεια που θα κάνουν οι Πειραιώτες για την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με βάση τα θέματα κόπωσης και υγείας των παικτών του θα παρατάξει ο Μίτσελ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, με έξι ή επτά από τους «βασικούς» να ξεκινούν, όπως ανάφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Να τα λέτε να τα γράφετε» των Αντώνη Καρπετόπουλου και Αντώνη Πανούτσου, ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Με βάση κάποιες δοκιμές όπως είπε, το επικρατέστερο σενάριο είναι Πασχαλάκης με επίσης υποψήφιο τον Τζολάκη,Ροντινέι, Ντόη, Παπασταθόπουλος με ανοιχτό του Σισέ, Βρουσάι, Εμβιλά, Χουάνγκ με πιθανότητες για Σαμασέκου, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπακαμπού και Μπιέλ πίσω από το φορ, που θα εναλλάσσετε και ως δεκάρι. Μάλιστα, τα έγγραφα του Ραμόν είναι έτοιμα και είναι διαθέσιμος για το ματς.

Επίσης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στο φινάλε θα κοιτάξει να πάρει ένα καλό εξτρέμ. Τέλος, είπε ότι με βάση τη φωτογραφία που προέκυψε από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, χαρακτήρισε απαράδεκτους τους Διαμαντόπουλο (VAR) και Κόλλια (AVAR) που μέτρησαν το γκολ, από τη στιγμή που όπως φαίνεται ο παίκτης των «κυανόλευκων» ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x