Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει πάλι με την ΑΕΚ με 10 ή με 9 παίκτες»

Το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου στο Καραϊσκάκη.

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου στο Καραϊσκάκη, για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε ότι ήταν ευχάριστο πως οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση και περιμένουμε να δούμε την διάθεση που θα βγάλουν στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, στα οποία οι Πειραιώτες θα παίξουν για την αξιοπρέπειά τους.

Ερωτηθείς από τον Μιχάλη Τσόχο για την ενδεκάδα που ο ίδιος θα προτιμούσε στη Φιλαδέλφεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως ο Ολυμπιακός, που λογικά θα έχει βασικό τον Χουάνγκ, δεν πρέπει να παίξει με 10 ή 9 παίκτες όπως έγινε πρόσφατα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας ότι χρειάζονται σε αυτό το ματς κατά τη γνώμη του περισσότερο παίκτες όπως ο Βρουσάι και ο Μασούρας.

Τέλος, για τον Βαλμπουενά είπε πως χθες είχε μία εξαιρετική παρουσία όσο έπαιξε και ότι του… βγάζουμε το καπέλο για όσα έχει δώσει στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια και όσα συνεχίζει να δίνει, αλλά από εκεί και πέρα είναι λογικό να περιμένουμε στα 39 του το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αν αυτό εννοούσε αποχαιρετώντας τους φίλους της ομάδας στο Καραϊσκάκη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x