Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη να παίρνει περισσότερα από τις τελευταίες μεταγραφές»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο Europa League και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Κηφισιά στο πρωτάθλημα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως με 4 παιχνίδια σε 12 ημέρες (Φράιμπουργκ, Κηφισιά, Άρης, ΠΑΣ), είναι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, ίσως και αναγκαίο, να αρχίσουν να παίρνουν παραπάνω πράγματα από τις τελευταίες μεταγραφές τους, εννοώντας για παράδειγμα τους Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν.

Σχολίασε, παράλληλα, την κριτική που δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στόπερ, για τα λάθη που έγιναν την Πέμπτη, και υπογράμμισε πως πράγματι ήταν σοβαρά, από την άλλη όμως «το ίδιο σοβαρά ήταν τα λάθη που έκαναν οι δύο σέντερ φορ στις φοβερές ευκαιρίες που έχασαν. Και εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούμε να αγνοούμε, ότι ο Ρέτσος και ο Φρέιρε μπορεί να έχουν κάνει κάποια λάθη, αλλά σε όλα τα παιχνίδια δίνουν πολλά στην ομάδα».

Μνημόνευσε, επίσης, τις πολύ κολακευτικές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό των παικτών της Φράιμπουργκ στον γερμανικό Τύπο μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, λέγοντας ότι «αποτελούν αναγνώριση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται φέτος στην ομάδα».

Ακούστε τι άλλο είπε για το αναμενόμενο ροτέισον για το αυριανό ματς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x