Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, για τη 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει μόνο μία επιλογή απόψε: να σηκώσει κεφάλι. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, δεν μπορείς να πεις ότι είναι μία καταστροφή. Καταστροφή θα υπάρξει μόνο αν δεν σηκώσει κεφάλι. Και ο Παναθηναϊκός, και μάλιστα μετά από ξεκάθαρη ήττα (2-0) μέσα στο για το Κύπελλο, είχε δεχθεί τρία γκολ από τον ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο, και από εκεί που ήταν στο +8 από την ΑΕΚ, πήγε +1», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Ολυμπιακός, αυτή είναι η επιλογή, σε ένα παιχνίδι που μπορείς να το πεις και περίεργο. Υπάρχουν πέντε ματς μέσα στο Αγρίνιο, που ο Ολυμπιακός έχει καθαρίσει από το ημίχρονο, και υπάρχουν δέκα στο Καραϊσκάκη, που μέχρι το 80’ ή και 90' ήταν ρευστό το σκορ, ή και ισόπαλο. Το καλό είναι πως κερδίζει κάθε παιχνίδι του στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό, αν και συνήθως του βγαίνει το λάδι. Πάνω από όλα μετράει να κερδίσει απόψε», πρόσθεσε.

Και στη συνέχεια μίλησε για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, τις σκέψεις του Μίτσελ για το αρχικό σχήμα και τις αλλαγές που ετοιμάζει ο προπονητής σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιθανό σχήμα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπα, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Γκάρι, Μπακαμπού και Φορτούνης, με τις θέσεις των Ρέτσου, Χουάνγκ, Μπακαμπού να μην είναι δεδομένες.

Τέλος, σχολίασε ότι σε πίεση είναι ο Μίτσελ μετά την εικόνα της ομάδας στην Τούμπα και τη Φιλαδέλφεια, σε πίεση είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται στο -8 από τον Παναθηναϊκό και στο -4 από την ΑΕΚ που έχει και την εκκρεμότητα του αγώνα στο Περιστέρι. Άρα, πρέπει πάση θυσία και με κάθε τρόπο, να επιστρέψει απόψε στις νίκες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x