Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο ντεμπούτο του ο Ντόι, έβαλε αυτογκόλ και στο επόμενο ήταν βασικός. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, σύμφωνα με ό,τι έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ. Τον έβαλε με την ΑΕΚ, ξεκουράζεται με τον Παναιτωλικό και στη Λαμία θα είναι πάλι μέσα. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει στήριξη, ή μπήκε στη μαύρη λίστα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Κανός θα είναι στην αποστολή, έπειτα από τη συζήτηση που είχε με τον Μίτσελ. Έχασε ξαφνικά τη μητέρα του και θα ήταν λογικό να πει ότι δεν μπορεί. Ο Κανός του είπε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει και δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση να είναι στο αρχικό σχήμα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά την επιστροφή του Μπα, υπογράμμισε: «Πέρασαν 100 μέρες από την τελευταία συμμετοχή του και δεν βγαίνουν τα κουκιά στην άμυνα, ενώ ξεπέρασε και τον τραυματισμό του. Ο Μίτσελ πιστεύει ότι ο Σισέ έχει το μυαλό του αλλού και δεν είναι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό».

Και κατέληξε: «Ο Χουάνγκ μπορεί να μην ξεκινήσει. Να δούμε όμως ποιος θα παίξει στα χαφ. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Μίτσελ για το αρχικό σχήμα. Ο Κασάμι είναι αποστολή, αλλά δεν φαίνεται πως θα ξεκινήσει. Οπότε αν ξεκουραστεί ο Κορεάτης, ο Σαμασέκου είναι 1η επιλογή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x