Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Μαγική εικόνα το 1-1, ξέρουν στον Ολυμπιακό τις συνέπειες αποχώρησης από το πρωτάθλημα»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σήμερα το απόγευμα, ή αύριο, θα δούμε πότε θα γίνει το ΔΣ και τι θα αποφασιστεί. Το είπε μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο ο κ. Βρέντζος, ο οποίος είπε πως είναι προσωπική του πρόταση και πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει το ΔΣ. Και στο μπάσκετ δεν περίμεναν να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός, με τις όποιες συνέπειες, αλλά τελικά το έκανε πράξη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας για τις εξελίξεις μετά τη δήλωση του Γιάννη Βρέντζου και πρόσθεσε:

«Φαντάζομαι ότι ξέρουν στον Ολυμπιακό και τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν μετά από μία τέτοια απόφαση. Αν είναι πιθανό ή δεν είναι, δεν ξέρω τι θα κάνουν. Αν είναι να γίνει το απόγευμα, από στιγμή σε στιγμή θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση».

Στη συνέχεια, πέρασε στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης: «Μαγική εικόνα το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Ήταν η καλύτερή του φετινή εμφάνιση, σε ένα παιχνίδι που περιμέναμε να δούμε πώς θα εμφανιστεί. Έκανε μία εμφάνιση που υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε παθητικό ρόλο, έκανε πολλές ευκαιρίες και βρήκε έναν εξαιρετικό Μπρινιόλι.

Δεν επέτρεψε να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη, παρά μόνο από ένα λάθος του Ρέαμπτσιουκ που προλαβαίνει ο Παπασταθόπουλος. Ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να του δημιουργήσει ευκαιρία παρά μόνο σε μία φάση στο α’ μέρος.

Ο Μίτσελ εμφανίστηκε απόλυτα διαβασμένος, έδωσε την κατοχή της μπάλας στον ΠΑΟ, και πρέσαρε όπως έπρεπε για να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του. Ο Χουάνγκ είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και χθες ήταν απίστευτος. Στο μυαλό μου είναι η καλύτερη εμφάνιση χαφ του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια
».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στον Ολυμπιακό τονίζουν ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει παράβαση και ο Βαγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για έναν καραστημένο διαιτητή, πριν κάνει αναφορά για το ΔΣ που αναμένουμε για να δούμε τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

Το μεγαλύτερο κέρδος για τον Ολυμπιακό είναι η συνολική εμφάνιση στη Λεωφόρο, επειδή ήταν απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο που είναι πρωτοπόρος και το έκανε με δυναμικό τρόπο στο γήπεδό του, και έδειξε πως κάτι πάει καλά.

Μπορεί να υπάρχουν δύο ματς μέχρι τη διακοπή, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις των διοικούντων. Κρατάμε όλες τις δηλώσεις και από το να προσπαθούμε να ερμηνεύουμε τα λεγόμενα του καθενός, ας περιμένουμε τι θα ειπωθεί στο ΔΣ και τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x