Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός μπορούσε και έπρεπε να είχε κάνει 12/12»

Το απόλυτο θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε κάνει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Θα μπορούσε το απόλυτο ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6- ότι, καθώς έχουμε διανύσει το 1/3 της σεζόν στο πρωτάθλημα (12η αγωνιστική), υπάρχει διεκδίκηση του τίτλου. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ είναι σε απόσταση, όχι αναπνοής, αλλά βολής από τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας ότι κατά τη γνώμη του και μπορούσε και θα έπρεπε να είχε 10 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση. Κερδίζοντας και τα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος έως τώρα, καθώς υπενθύμισε ότι έχει χάσει τέσσερις βαθμούς στην έδρα του. Οι οποίοι είναι από τον Ατρόμητο (0-0), τον οποίο μόνο η Λαμία δεν κέρδισε στο γήπεδό της, αλλά και με τον Παναθηναϊκό (0-0), ο οποίος έχει μόνο ήττες εκτός έδρας (τη Λαμία τη νίκησε στο Πανθεσσαλικό).

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είχε σε εκπληκτική βραδιά Εμβιλά και Σισέ απέναντι στον ΟΦΗ (1-3) και πολύ καλό στο επιθετικό κομμάτι τον Λόπες. Όπως και ότι στο Βέλγιο απέναντι στην Αντβέρπ θα πρέπει να έχουν πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι στο Ηράκλειο, οι Αγκιμπού, Μπα και Μπουχαλάκης, αλλά ακόμα και οι Μασούρας-Ελ Αραμπί.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x