Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μετά από άλλα δύο φιλικά, ο Ολυμπιακός πρέπει να αρχίσει να ρολάρει»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Αφού σχολίασε την εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά με την Ριντ και την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως επόμενος που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα» είναι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και είμαστε εν αναμονή της ολοκλήρωσης των μεταγραφών Καμαρά-Βρσάλικο.

«Στα δύο πρώτα φιλικά, για να πούμε την αλήθεια, δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Ας πούμε ότι είναι το ξεκίνημα, κάνει δοκιμές και είναι λίγο βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Όπως έλεγα και χθες, από τα επόμενα δύο φιλικά θα πρέπει να δούμε κάτι καλύτερο, να αρχίζει δηλαδή να ρολάρει η ομάδα, διαφορετικά δεν θα είναι ευχάριστο και δεν θα ξέρουμε πως θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια με την Μακάμπι. Απομένει λιγότερο από μήνας για τους αγώνες με τους Ισραηλινούς», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Χθες μπήκε και ο Άβιλα, ο οποίος έδειξε κοντρολαρισμένος, αλλά βεβαίως φάνηκε ότι ψάχνεται να μπει στην ομάδα. Θα δούμε και τον Ζινκερνάγκελ στο επόμενο φιλικό, αφού ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Θα χρειαστεί τον Ζινκερνάγκελ η ομάδα, καθώς παρατηρείται κενό στη θέση του», πρόσθεσε.

Για τις προσεχείς κινήσεις των πρωταθλητών, υπογράμμισε: «Περιμένουμε να τελειώσει η μεταγραφή του Καμαρά και του Βρσάλικο, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τον Κροάτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x