Stoiximan Super League

Υπογράφει ο Καμαρά, έρχεται ο Βρσάλικο και ψάχνει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Τις μεταγραφές του Αμπουμπακάρ Καμαρά και του Σίμε Βρσάλικο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψάχνεται πλέον για εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά.

Εξελίξεις αναμένονται από σήμερα στον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να εντάξει άλλους δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο λόγος για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Σίμε Βρσάλικο. Για τον Μαυριτανό επιθετικό οι Πειραιώτες περίμεναν την αντίδραση της Φούλαμ στην πρόταση των 5 εκατ. ευρώ και την παραχώρηση του Μάξι Λοβέρα ως έμψυχο αντάλλαγμα, καθώς οι Άγγλοι είχαν δικαίωμα να «ματσάρουν» την πρόσφορά τους στον Άρη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον διεθνή άσο, τον οποίο ήθελε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς και σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να κλείσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Σε ό,τι αφορά τον Βρσάλικο, υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για διετές συμβόλαιο (στο οποίο μπορεί να μπει οψιόν για άλλον έναν χρόνο) και ο Κροάτης αναμένεται αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Με τις δύο συγκεκριμένες προσθήκες οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν τη θέση του δεξιού μπακ (είχε προηγηθεί ο Άβιλα) και ενισχύονται στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ παράλληλα δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια για τον Γκουστάβο Σκάρπα, παρά τα εμπόδια που βάζει η Παλμέιρας.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις, με στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με την απόκτηση ενός εξτρέμ να φαίνεται πως είναι η επόμενη προτεραιότητα.

Πάντα πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων που ασχολούνται με τα μεταγραφικά είναι ο Λάριν και ο Καμπελά, ενώ είναι σίγουρο πως εξετάζονται και άλλοι παίκτες που δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για εκείνους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x