Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα το χτυπήσει 100% - Τι τον συμφέρει είναι πολύπλοκο»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αφού αρχικά αναρωτήθηκε σε ποια χώρα παγκοσμίως θα στέκονταν μία ομοσπονδία που 15 ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου δεν ξέρει πού και πότε θα γίνει το παιχνίδι, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ντέρμπι των «αιωνίων» της Κυριακής λέγοντας ότι ο Ανιγκό θα παίξει περίπου όπως έπαιξε και την Τετάρτη με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Ίσως ο Μπίελ και ο Χουανγκ να μην ξεκινήσουν και είναι ερωτηματικό ο τραυματίας Μπα.

«Αυτό που είναι σίγουρο, με βάσει όλα όσα μπορώ να αντιληφθώ είναι ότι ο Ολυμπιακός 100% θα χτυπήσει δυνατά το ματς ίσως και πιο δυνατά από το ματς με την ΑΕΚ, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα γιατί θα είναι ένα… ρευστό παιχνίδι, όπως ήταν και το 0-0 στη Φιλαδέλφεια που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει αλλά και να χάσει. Το ίδιο λογικά θα είναι και το ματς της Κυριακής», σχολίασε.

Σε ερώτηση του Αντώνη Καρπετόπουλου για το τι θα ήθελε ο ίδιος, ο Κώστας Νικολακόπουλος απάντησε…

«Γνώμη έχω αλλά δεν θεωρώ σωστό να την εκφράσω. Αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να μπω στο μυαλό του Ολυμπιακού για το τι θα τον συνέφερε στην έκβαση της μάχη του πρωταθλήματος. Πρώτο και οφθαλμοφανέστερο είναι να το πάρει ο Παναθηναϊκός, ώστε να έχει κίνητρο η ΑΕΚ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός να σώσει το εισιτήριο για το Europa League αν και κατά την άποψή μου ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας και διαιτησίας μπορείς να έχει τον πρώτο λόγο για την τρίτη θέση.
Μια δεύτερη παράμετρος είναι για το ποιος ως πρωταθλητής θα δυναμώσει περισσότερο οικονομικά υπό την έννοια ότι τα 40 εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολλά, με την ΑΕΚ θεωρητικά, λόγω του ρανκινγκ και των κληρώσεων να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Παναθηναϊκό να μπει σε όμιλο. Και τέλος μια τρίτη παράμετρος, είναι οι προεκτάσεις που μπορεί να έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά από την ανάδειξη πρωταθλητή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ»
, ανέφερε, καταλήγοντας ότι είναι πράγματι αντικρουόμενα και για αυτό είναι πολύπλοκο να πει κάποιος ξεκάθαρα το ποιος συμφέρει περισσότερο τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x