Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τα 7,5 εκατ. για Ρέαμπτσιουκ, οι 3 μεταγραφές και η αναθέρμανση για Γουίλιαν»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στην υπόθεση Ρέαμπτσιουκ, στις μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού και στον Γουίλιαν Ζοσέ.

Τα δεδομένα για τις μεταγραφές στον Ολυμπιακό και ο Ρέαμπτσιουκ.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στον Ολυμπιακό για τους παίκτες που είναι να έρθουν και να φύγουν, ο Κώστας Νικολακόπουλος επεσήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ότι προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι η απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών (σέντερ φορ, αριστερό μπακ και εξτρέμ) μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Κένεντι, ο οποίος ήρθε υπέρβαρος από την Ισπανία και τη Βαγιαδολίδ.

Για τον αριστερό μπακ είπε -μιλώντας στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη- ότι η μεταγραφή Ρέαμπτσιουκ είναι έτοιμη με 6 εκατομμύρια ευρώ συν 1,5 εκατ. μπόνους, με μισό εκ. Είπε για τον σέντερ φορ ότι η ιδανική επιλογή για τον Κορδόν θα ήταν πάντα ο Ράφα Μιρ, ενώ ο ισπανικός Τύπος ξαναζεσταίνει το θέμα του Γουίλιαν Ζοσέ, λέγοντας ότι για τον Βραζιλιάνο στράικερ της Μπέτις υπάρχει ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας, υπονοώντας τον Ολυμπιακό, αφού ο Κορδόν τον πήγε στην Μπέτις τον Φεβρουάριο, αλλά ο Ζοσέ δεν τα πήγε καλά στην ομάδα της Ανδαλουσίας και για αυτό είναι υπό παραχώρηση, με τον σύλλογο της Σεβίλλης να ζητάει πολλά, ενώ ο 31χρονος άσος έχει υψηλό συμβόλαιο.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε στα 2,5 εκατ. ευρώ με την Κλαμπ Μπριζ για τον Ζίνκερνάγκελ, αλλά και με την Αντάλιασπορ για τον Μπιτίκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x