Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι δυσκολίες του Μπιέλ και η επιστροφή του Φορτούνη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος. Στα όσα ανέφερε εν αναμονή της αποστολής , ανέφερε ότι πιθανή 11άδα είναι με...
Πασχαλάκη, Παπασταθόπουλου, Μπα, Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλα, Χουανγκ, Γκαρι, Μπακαμπού, Χάμες και Μπιέλ σχολιάζοντας ότι δεν θα είναι έκπληξη να παίξει ο Βρουσάι δεξί, ο Εμβιλα στόπερ και ο Μασούρας έξω αριστερά..

Σχετικά με το παιχνίδι στο Αγρίνιο ο Κώστας Νικολακόπουλος υπενθύμισε ότι στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός υπέφερε για να κερδίσει, καθώς και τις δύο φορές είχε νικήσει με 2-1 με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει περίπου στο 70ο λεπτό. Στο Κύπελλο δε, πέρσι είχε χάσει με 2-1 στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη.

Συνεχίζοντας, είπε ότι όλα α δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία των τελευταίων δύο ημερών ότι ο Φορτουνης θα είναι για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή και σχολίασε ότι ο Μπιελ βρίσκει δυσκολίες για να προσαρμοστεί πιθανότατα, λόγο της χρησιμοποίησης του αρκετές φορες ως εξτρέμ. Επεσήμανε ότι το ίδιο πρόβλημα είχε και στην αρχή της καριέρα του στην Κοπεγχάγη ενώ στη συνέχεια σε ρόλο μεσοπιθετικού, πίσω από τον φορ έκανε τα καλύτερά του παιχνίδια.

«Ειδικά όταν παίζει έξω αριστερά χάνεται, αφού είναι από τους δεξιοπόδαρους που βολεύονται να παίζουν περισσότερο από τα δεξιά όταν παίζει πλάγια», τονισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x