Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Φορτούνης άξιζε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Κι αργά την παίρνει

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο sportfm.gr την ενεργοποίηση του Φορτούνη στον Ολυμπιακό.

-Τον Μίτσελ τον καταλαβαίνω απόλυτα και δεν μπορώ να τον ψέξω. Ήρθε και βρήκε 30 παίκτες (συν τέσσερις γκολκίπερ)-κανείς προπονητής δεν δουλεύει με 30 παίκτες.

-Εύλογα λοιπόν άρχισε να κόβει. Και ξεκίνησε με αυτούς που δεν έπαιζαν καθόλου η, σχεδόν καθόλου. Έστειλε τον Ανδρούτσο και τον Κούτρη στη Β ομάδα και έδειξε μέσα από τις επιλογές του ότι δεν υπολογίζει σε άλλους τέσσερις: στον Φορτούνη και τον Λάιντνερ, που δεν είχαν παίξει καθόλου και στους Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ, που δεν είχαν παίξει πολύ, αλλά όσο είχαν παίξει, δεν είχαν δείξει ουσιαστικά τίποτα.

-Δεν ήταν παράλογες οι αποφάσεις του Μίτσελ. Παράλογοι μάλλον είμαστε εμείς, που θέλουμε να παίζει ο Ολυμπιακός έχοντας μία ενδεκάδα με…13 παίκτες! Εννοείται ότι πρέπει να παίζει ο Χάμες, αλλά θέλουμε να παίζει κι ο Μπιέλ-ας είναι κι αυτός 10άρι….Θέλουμε να παίζει αμυντικός χαφ ο Εμβιλά, γιατί είναι ο καλύτερος στη θέση, αλλά θέλουμε να παίζει και στόπερ, γιατί οι άλλοι στόπερ δεν τραβάνε…Κλπ, κλπ.

-Τέλος πάντων, ο Φορτούνης καλώς υπολογίζεται πάλι. Διότι, προπονείται πλέον κανονικά με την ομάδα σχεδόν δύο μήνες, από τότε δηλαδή που με απόφαση της διοίκησης και του τότε προπονητή (Κορμπεράν) μπήκε πάλι στην ομάδα, αφού επί δύο μήνες προπονούνταν σε ξεχωριστό γκρουπ με τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν. Και προπονείται με μία αρκετά καλή συνέπεια.

Ολυμπιακός: Το άρθρο του Νικολακόπουλου

-Ακόμη κι αν αύριο στο Αγρίνιο μπει ο Φορτούνης και παίξει χάλια, εγώ γνώμη δεν θα αλλάξω: Άξιζε να πάρει την ευκαιρία του. Και την παίρνει και αργά. Με όλα τα δίκια του Μίτσελ για το…εξογκωμένο ρόστερ που βρήκε, θα μπορούσε ο Φορτούνης από τις αρχές Οκτώβρη να αρχίσει να παίρνει χρόνο. Τον Φορτούνη τον ξέρουμε. Ξέρουμε τα καλά του και τα άσχημα του. Τους άλλους δεν τους ξέρουμε, τώρα τους μαθαίνουμε.

-Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο Φορτούνης όταν βρει ρυθμό και χημεία με τους νέους συμπαίκτες του, που είναι πλέον πολλοί, μπορεί να βοηθήσει και σαν 10άρι και από τα πλάγια στην επίθεση. Διότι, πολύ απλά έχει και γκολ και ασίστ, τα δύο πρώτα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας επιθετικογενής παίκτης στον Ολυμπιακό. Ειδικά δε σε αυτή την συγκυρία στην οποία ο Ολυμπιακός παίρνει ελάχιστα η, και τίποτα από τους ακραίους κυνηγούς του, οι παίκτες που όπως ο Φορτούνης έστω και περιστασιακά μπορούν να βγουν λίγο στα άκρα και να παίξουν από εκεί, είναι ευπρόσδεκτοι.

-Παρεμπιπτόντως, ο Φορτούνης έχει παίξει τέσσερις φορές με τον Ολυμπιακό κατά του Παναιτωλικού κι έχει σκοράρει και τις τέσσερις. Και δη με συνολικά πέντε γκολ! Μάλιστα, από τα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία είναι στο Αγρίνιο, έχοντας στο ενεργητικό του σε αυτά τέσσερα γκολ και μία ασίστ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x