Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι δύο σπαζοκεφαλιές του Μίτσελ και η… σφήνα σε Ολυμπιακό για Μαντσίνι»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Στην 11άδα και τις δύο μεγάλες σπαζοκεφαλιές -όπως τις χαρακτήρισε- που καλείται να αντιμετωπίσει ο Μίτσελ για την συγκρότησή της στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ».

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει λύση αρχικά στο πώς θα χωρέσει στην 11άδα τον Φορτούνη και τον Χάμες, αλλά και το πώς θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί τον Μαρσέλο δημιουργικά χωρίς όμως να υπάρχει αμυντικό πρόβλημα.

Στα μεταγραφικά ζητήματα τώρα, για τον Μαντσίνι ανέφερε ότι οι πληροφορίες που έχει θέλουν ομάδα του εξωτερικού να έχει κάνει σφήνα για την απόκτησή του. Στο θέμα αυτό επεσήμανε ότι οι Πειραιώτες δεν θα έχουν διάθεση να μπουν σε πλειστηριασμό για την απόκτησή του.

Για τα άλλα θέματα, δηλαδή, αυτά των στόπερ και μπακ, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά και πως δεν υπάρχει μέχρι τώρα εισήγηση από τον Μίτσελ για την απόκτηση ενός σέντερ φορ αν και «από αυτό που βλέπουμε ο Ολυμπιακός μάλλον θα πρέπει να αναζητήσει έναν», όπως τόνισε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x