Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Οι στατικές φάσεις και οι σκέψεις Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός γενικά στη Νέα Φιλαδέλφεια τα πάει καλά, έχει πολύ καλά αποτελέσματα κόντρα στην ΑΕΚ, ακόμα και στο παλιό γήπεδο, και την εποχή που ήταν προπονητής ο Μπάγεβιτς. Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει ως γηπεδούχος από το 3-2 στο ΟΑΚΑ. Παίζει και αυτό ένα ρόλο στην ψυχολογία, πώς θα μπουν οι δύο ομάδες, και αυτό είναι ένα θέμα που καλείται να ελέγξει ο Ολυμπιακός», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Με τον Μεντιλίμπαρ, όμως, ειδικά εκτός έδρας πατάει πολύ καλά, όπως φάνηκε στην Τούμπα, τη Βουδαπέστη και στη Σερβία. Το καλό του ημίχρονο είναι το πρώτο, αφού έχει τον έλεγχο και μετά το διαχειρίζεται το παιχνίδι. Ένα σημαντικό θέμα για τον Ολυμπιακό είναι να αντιμετωπίσει τις στατικές φάσεις της ΑΕΚ, η οποία έχει σκοράρει 24 φορές με τον συγκεκριμένο τρόπο. Οπότε θα έχει μεγάλη σημασία, πώς ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να αντιμετωπίσει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, με καλή οργάνωση, με δύναμη στις μονομαχίες ή να προσέξει να δίνει τσάμπα χώρο στην αντίπαλη ομάδα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το αρχικό σχήμα και υπογράμμισε πως ο Μεντιλίμπαρ έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μασούρας ή ο Ζέλσον, αν υπάρξει αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Μακάμπι. Από εκεί και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ξεκινήσει ο Πασχαλάκης ή ο Τζολάκης.

Τέλος αναφέρθηκε και στον Ροντινέι, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος, με πιο πιθανό, πάντως, να παίξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x