Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει από τη μεριά της σερβικής ομάδας, η οποία αξιώνει να μπουν αύριο οι οπαδοί της στο φαληρικό γήπεδο, επικαλούμενοι κανονισμό της UEFA, σύμφωνα με τον οποίο, παρά το κεκλεισμένων των θυρών δικαιούνται 200 θέσεις.

Οι Σέρβοι, χωρίς να έχουν τοποθετηθεί επισήμως, προς τον Ολυμπιακό τουλάχιστον, έχουν επικοινωνήσει στον Τύπο της πατρίδας τους, ότι δεν θα κατέβουν να παίξουν, αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς τους, οι οποίοι είναι περίπου 80.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με την πειραϊκή ΠΑΕ, για αυτό υπάρχει συνεννόηση της ελληνικής Κυβέρνησης και της UEFA, και αναμένουμε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, αν θα κάνει εξαίρεση για αυτούς τους 80 οπαδούς.

Η Αστυνομία έχει επιτρέψει την είσοδο 10 ατόμων, αφού η σχετική απόφαση της Κυβέρνησης έγινε νόμος, μάλιστα όποια ομάδα τον παραβεί θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Κώστας Νικολακόπουλος, από τη μεριά του, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Μπάτσκα Τόπολα θα κατέβει κανονικά να παίξει, ανεξάρτητα της απόφασης για τους 80 οπαδούς της. Η αποστολή της ομάδας έφτασε ήδη στην Ελλάδα.

Τέλος, με αφορμή σχετική δήλωση του Λουτσέσκου αλλά και άλλες παρόμοιες τοποθετήσεις που έγιναν αυτές τις μέρες, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπενθύμισε ότι και ο Ολυμπιακός είχε παίξει επανειλημμένως κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη, με αποφάσεις της Κυβέρνησης για επεισόδια που είχαν κάνει οπαδοί άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, γιατί και τότε τα μέτρα ήταν οριζόντια όπως και τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x