Stoiximan Super League

Παίζει με Απόλλωνα ο Χουάνγκ - Έρχεται μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ θα μπορέσει να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Μπορεί στο παιχνίδι της Κύπρου μετά την καταπληκτική του εμφάνιση να ζήτησε αλλαγή, όμως όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή Newsroom με τον Τάσο Νικολόπουλο, ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ θα αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο Κορεάτης είναι ενθουσιασμένος από τις πρώτες του μέρες στον Πειραιά και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πειστεί ο συμπατριώτης του, Χουάνγκ Ουί-Τζο, του οποίου η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέσα στις ώρες-μέρες. Αμφίβολος για την Πέμπτη (25/8, 22:00) είναι ο Μανωλάς, που έχει τεράστια πρόταση από την Αλ Νασρ, ενώ ο Μασούρας διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα.

Σχετικά με το θέμα Φορτούνη τόνισε πως είναι ξεκάθαρο ότι για τον Έλληνα παίκτη δεν υπάρχει πρόταση μέχρι στιγμής, μίλησε και για όλα αυτά τα ονόματα που ακούγονται σχετικά με τον να φορέσουν τα ερυθρόλευκα», ενώ σχολίασε πως ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια εβδομάδα μεταγραφικού... οργασμού.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x