Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πώς εξηγούνται οι πολλές αλλαγές του Μεντιλίμπαρ ενόψει ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε τα νεότερα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου, σχετικά με το ροτέισον που αναμένεται να γίνει στο εν λόγω παιχνίδι.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» εκτίμησε ότι ο Μεντιλίμπαρ έχει επηρεαστεί από την εικόνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μετά το ματς με την Μακάμπι, όπου ήταν και πάλι τα παιχνίδια Πέμπτη – Κυριακή. Δείχνει, λοιπόν, ο Βάσκος ότι θέλει πιο φρέσκια την ομάδα απ’ ότι τότε σε συνδυασμό και με το ότι έχει ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τετάρτη.

Πρόσθεσε πως το γεγονός ότι η ομάδα είχε 120 λεπτά μεγάλης μάχης την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, έκανε τον Μεντιλίμπαρ να αφήσει εκτός τους Φορτούνη, Κάρμο, Ροντινέι που έχουν παίξει πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Και φυσικά, μπροστά υπάρχουν τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα και όλα αυτά έφεραν τον αποκλεισμό τους από την αποστολή.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x