Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Με νίκη σήμερα ο Ολυμπιακός στέλνει… μήνυμα για τον τίτλο - Η πιθανή 11άδα με ΠΑΟΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ-σχόλιο του Γιώργου Τσανάκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Ολυμπιακό ενόψει της «μάχης» με τον ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού αναφέρθηκε στη σπουδαία πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Conference League, λυγίζοντας στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζολάκη, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι και την κούρσα του τίτλου.

«Ο Ολυμπιακός θα το πάει μέχρι τέλους και στο πρωτάθλημα, είναι αναγκασμένος να το διεκδικήσει», τόνισε στον Μανώλη Μουσουράκη, αλλά και: «Με νίκη σήμερα θα είναι γερά στο κόλπο και θα στείλει μήνυμα για τον τίτλο».

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, επεσήμανε ότι θα συνεχίσει με την ίδια προσέγγιση ο Ισπανός τεχνικός, παρότι θα κάνει 6-7 αλλαγές στη σύνθεση των Πειραιωτών. Ο Τζολάκης θα είναι λογικά κάτω από τα δοκάρια, ο Ρέτσος επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, έχοντας Ντόη ή Άμπι στο πλευρό του, ενώ στα άκρα αυτής θα είναι Κίνι και Ρίτσαρντς. Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσει ο Έσε, με τον Καρβάλιο ή τον Ιμπόρα να τον πλαισιώνει. Στα «φτερά» θα είναι ο Ποντένσε με τον Ζέλσον ή τον Μασούρα και ρόλο δεκαριού πιθανόν να έχει ο Όρτα, ώστε να αποκτήσει ξανά ρυθμό. Στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Ναβάρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x