Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών ενόψει του Γενάρη, όπου ο σχεδιασμός προβλέπει την απόκτηση τεσσάρων με έξι ποδοσφαιριστών (δύο στόπερ, δύο χαφ, ένα φορ και ίσως έναν εξτρέμ).

Στη συνέχεια, τόνισε πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ζητήσει λίγο χρόνο, για να κάνει τις τελικές εισηγήσεις του, περισσότερο πάντως σε επίπεδο λεπτομερειών επί του σχεδιασμού.

Τέλος, στάθηκε στην παράμετρο της ευρωπαϊκής λίστας, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή διαθεσίμους 24 παίκτες, από τους οποίους μπορεί να αλλάξει για τα νοκ άουτ με τη Φερεντσβάρος μόνο τους τρεις. Όπερ σημαίνει, ότι αν πάρει έξι, η λίστα του θα μειωθεί στους 21 και με τους τραυματισμούς που πάντα υπάρχουν αλλά και τις απουσίες από κάρτες (3 στο όριο και 9 με μία κίτρινη), οι διαθέσιμοι σε κάθε παιχνίδι στο Conference League θα μειωθούν σημαντικά.

Οπότε, κατέληξε, ότι θα πρέπει να ληφθεί μία δύσκολη απόφαση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σε αυτή την ισορροπία πολλών μεταγραφών αλλά και μείωσης του ευρωπαϊκού ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x