Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, πριν την επιστροφή της ομάδας για την επανέναρξη των υποχρεώσεών της, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά επισήμανε το γεγονός πως αυτή την περίοδο απουσιάζουν μόνο επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα των Πειραιωτών, μετά από χρόνια που είχε δεκαπέντε απόντες.

Στη συνέχεια, επανέλαβε πως εδώ και πολλές ημέρες είχε φανεί ότι δεν επρόκειτο να γίνει η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, αφού δεν έφτασε επίσημη πρόταση από τους Σαουδάραβες, για τους οποίους ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για την επικείμενη συνεδρίαση της Λίγκας, κατά την οποία θα αποφασιστεί το πλάνο για τις αγωνιστικές ενόψει και της συμμετοχής των εκπροσώπων της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να αποφασιστεί αν θα γίνει Σάββατο (όπως είναι πιο λογικό καθώς ακολουθούν τα ματς της Πέμπτης) ή Κυριακή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, μετέφερε την πληροφορία πως υπάρχουν κρούσεις για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος έχει πάει πίσω στην ιεραρχεία για τη θέση του δεξιού μπακ, αφού υπάρχουν ο Ροντινέι, ο Κίνι και ο Βρουσάι που έδειξε καλό πρόσωπο στα τελευταία «ερυθρόλευκα» παιχνίδια.

Σχολίασε, επίσης, ότι Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ είχε βγάλει ένα μπάτζετ για να πάρει έναν έμπειρο εξτρέμ από την Αγγλία, με 8-10 εκατ. ευρώ, και μετά την άρνηση του Ποντένσε, έδωσε χθες 9,3 εκατ. ευρώ στην Έβερτον και πήρε τον 27χρονο Ντεμαράι Γκρέι και η Γουλβς «κλαίει» για τα λεφτά που έχασε, όπως είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x