Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ σχολίασε αρχικά την παρουσία, για ένα ημίχρονο, του Γιόβετιτς με την εθνική Μαυροβουνίου, λέγοντας ότι είναι η επιστροφή του μετά από σχεδόν τρεις μήνες, όταν είχε τραυματιστεί στις 17 Ιουνίου, πάλι με την εθνική του. Όπως είπε, είχε τέσσερις τελικές και μία ασίστ και ήταν αν μη τι άλλο δραστήριος, με την επιστροφή του να είναι σημαντική για τους "ερυθρόλευκους".

Είπε ακόμα ότι από σήμερα το πρωί μέχρι τη Δευτέρα (11/09) οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι λόγω ρεπό και τέλος αναφέρθηκε στα σενάρια που έχουν προκύψει από τη Βραζιλία για τον Ολυμπιακό και τον εξτρέμ της Φλαμένγκο, Μπρούνο Ενρίκε, εξηγώντας ότι η πραγματικότητα είναι πως στην τελική λίστα των Πειραιωτών για εξτρέμ ήταν ο Βραζιλιάνος, ο Σολμπάκεν και ο Ντεσπόντοφ.

Οπότε, πράγματι είχαν γίνει συζητήσεις για τον Ενρίκε την περασμένη εβδομάδα, όμως η πρώτη επιλογή ήταν ο Νορβηγός και όταν τον έκλεισε ο Ολυμπιακός, σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις και με τον Ενρίκε και με τον Ντεσπόντοφ, που είναι και οι δύο πολύ καλοί επιθετικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x