Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα στον Βόλο και των εξελίξεων στο θέμα του προπονητή, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ μίλησε για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, αναφέροντας το αρχικό σχήμα και σχετικά με τον αποκλεισμό του Σολμπάκεν από την αποστολή, υπογράμμισε πως ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη με την εικόνα που είχε από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό.

«Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Βόλο, αφού προέχει να επιστρέψει στις νίκες. Τον ενδιαφέρει να κερδίσει εκείνος, προερχόμενος από τη χειρότερη ευρωπαϊκή του βραδιά τα τελευταία χρόνια. Αν κεν ήταν κάτι μεμονωμένο αυτό που έγινε στη Γερμανία, εδώ δύο χρόνια έχει μέτρια ως κακή παρουσία στην Ευρώπη. Είχε προηγηθεί το 0-4 από τη Μακάμπι, το 0-3 από Καραμπάγκ, το 0-3 από την Αταλάντα. Φέτος, όμως, ο Ολυμπιακός, αν βγάλουμε το τελευταίο ματς, είχε καλύτερη εικόνα σε όλα του τα παιχνίδια. Με την Μπάτσκα Τόπολα είχε μόνο μία κακή αντίδραση μετά την αποβολή. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί ακόμα να βρει την ισορροπία της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού, ο οποίος αν δεν είχε την τιμωρία θα ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη θέλει έναν πόντο για να βρεθεί στο Conference League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακούστε τι άλλο είπε για τις επικείμενες εξελίξεις στον Ολυμπιακό για το θέμα προπονητή και όχι μόνο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x