Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Σκέφτεται και Τικίνιο για Λεωφόρο ο Μαρτίνς»

Το ενδεχόμενο να δούμε τον Τικίνιο βασικό στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Στα αγωνιστικά ζητήματα του Ολυμπιακού εν όψει Λεωφόρου επικεντρώθηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ τόνισε ότι οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς είναι περιορισμένες λόγω των πέντε παικτών που συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά και της απουσίας του Μπουχαλάκη.

Όπως είπε, θεωρητικά τουλάχιστον, η πιο πιθανή ενδεκάδα είναι Βάτσλικ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (ή Μπα), Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα πάντως, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο τεχνικός των πρωταθλητών σκέφτεται και άλλες λύσεις, με τον Τικίνιο στην ενδεκάδα αντί του Ελ Αραμπί, ενώ και ο Βαλμπουενά διεκδικεί θέση στην τριάδα πίσω από τον φορ.

Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παίξει με τρεις παίκτες στην άμυνα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, λόγω της έλλειψης επιλογών από το κέντρο και μπροστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x