Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Και η Φλαμένγκο θέλει τον Σκάρπα, αλλά ο παίκτης επιθυμεί να έρθει Ευρώπη»

Η Φλαμένγκο φέρεται να θέλει να... κλέψει τον Γκουστάβο Σκάρπα, αλλά ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Για την υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών ανέφερε πως «η αίσθηση που μας δίνεται από το ρεπορτάζ, είναι πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Όσο όμως δεν υπάρχει υπογραφή, δεν υπάρχει και μεταγραφή. Οι Βραζιλιάνοι σήμερα λένε πως τον θέλει και η Φλαμένγκο, αλλά επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ η πρόταση του Ολυμπιακού, υπάρχει και μπόνους υπογραφής. Moιάζει η πιο προχωρημένη κίνηση σε σχέση με τις υπόλοιπες. ».

Στα άλλα μεταγραφικά ζητήματα, η περίπτωση του Εμπουκού της Ρεμς κολλάει τουλάχιστον προσωρινά λόγω της στάσης των Γάλλων, ενώ η Σέφιλντ καθυστερεί για τον Λόου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα παρουσία του Ζινκερνάγκελ και στα όσα περιμένει ο Ολυμπιακός από αυτόν και τις άλλες μεταγραφές που έχουν γίνει, ενώ μίλησε και για τα αγωνιστικά ζητήματα ενόψει των αγώνων που έρχονται με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x