Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τα 8 ματς σε 25 μέρες και η επιμονή Μαρτίνς για Ονιεκούρου»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον «καυτό» Φεβρουάριο που περιμένει τον Ολυμπιακό.

Στο ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως τόνισε, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν 8 ματς σε 25 μέρες και ειδικότερα παίζουν με Παναιτωλικό εντός στις 2/2 για το πρωτάθλημα, Ιωνικό εκτός στις 6/2, Παναιτωλικό εντός στις 9/2 για το Κύπελλο, ΑΕΚ εντός στις 13/2 για το πρωτάθλημα, Αταλάντα στις 17/2 εκτός για το Europa League, Βόλο εκτός στις 20/2 για το πρωτάθλημα, Αταλάντα εντός στις 24/2 για το Europa League και ΟΦΗ εντός στις 27/2 για το πρωτάθλημα.

Επίσης σχολίασε πως ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές δεν έδωσε κανέναν παίκτη από την 20άδα του, τουλάχιστον μέχρι τώρα, καθώς παραχωρήθηκαν μόνο Σεμέδο και Λοβέρα που δεν υπολογίζονταν. Παράλληλα αποκτήθηκαν τέσσερις παίκτες από τους οποίους ο Μαρτίνς περιμένει λύσεις, οι Μανωλάς, Καρβάλιο, Φαντιγκά και Κανέ, πιθανόν και από τον Νταμπό

Τέλος για τη λίστα που θα κατατεθεί αύριο στην UEFA σχολίασε πως είναι ένα θέμα ότι παίκτες που θα δηλωθούν αύριο μπορεί σε μια εβδομάδα να έχουν φύγει, καθότι υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία για Ονιεκούρου, Κούντε και Λόπες. Μετέφερε, δε, την πληροφορία πως ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την παραμονή του Ονιεκούρου, παρότι γι’ αυτόν υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x