Stoiximan Super League

Εντυπωσιάζει ο Φαντιγκά-Αποφασίζει για τη λίστα της UEFA ο Μαρτίνς

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στις πρώτες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί άμεσα. Δηλώνει τις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μαρτίνς.

Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η παρουσία του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στην 20άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος κεντρικός χαφ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συμπαίκτες του στις λίγες προπονήσεις που έχει κάνει με τους πρωταθλητές, όπως αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Δεν αποκλείεται ο Γάλλος με καταγωγή από το Μάλι άσος να πάρει άμεσα ευκαιρία σε κάποια από τα προσεχή ματς της Super League από τον Πορτογάλο προπονητή, καθώς άλλωστε πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο έχοντας την περασμένη σεζόν 10 συμμετοχές στη Ligue 1 και 2 στο Κύπελλο με την Παρί.

Στο μεταξύ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα δηλώσει το βράδυ της Τετάρτης στην UEFA τη λίστα για το Europa League. Επιτρέπονται μέχρι τρεις αλλαγές σε σχέση με το ρόστερ που είχε δηλωθεί το Σεπτέμβριο. Σίγουρα θα μπει στη λίστα ο Κώστας Μανωλάς, ενώ τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Ζοάο Καρβάλιο και Μαμαντού Κανέ. Εκτός λίστας θα τεθούν σίγουρα οι Χασάν (ήταν δηλωμένος προτού παραχωρηθεί στην Κόνιασπορ) και Μάρκοβιτς, ενώ ένας ακόμη θα χάσει τη θέση του (θα εξαρτηθεί από πιθανές αποχωρήσεις).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x