Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ανάβει πράσινο για Χάμες ενόψει ντέρμπι»!

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει Παναθηναϊκού. Τι είπε για Χάμες και τις δύο αλλαγές σε σχέση με τη συνηθισμένη 11άδα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (25/02, 20:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος!

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε ότι μετά και τη σημερινή (23/02) προπόνηση φαίνεται ότι ξεδιαλύνονται οι αμφιβολίες για την παρουσία του Κολομβιανού στο ντέρμπι, αφού «ανάβει το πράσινο φως και από τον παίκτη και από το ιατρικό τιμ». Από εκεί και πέρα, είπε: «Τις δύο αλλαγές τώρα, που μπορούμε να περιμένουμε σε σχέση με το συνηθισμένο σχήμα του Ολυμπιακού, είναι ο Κανός αντί του Μασούρα και ο Μπα αντί του Ντόη, αν και οι δύο αυτές επιλογές (σ.σ. δηλαδή οι Μασούρας και Ντόη), όπως και οι Ραμόν, Φορτούνης και Σαμασέκου, είναι στα πλάνα του Μίτσελ».

Τέλος, με αφορμή τον ορισμό του Ζοάο Πινέιρο στο ντέρμπι, τόνισε πως ήταν διαιτητής στο Ολυμπιακός-Νέφτσι Μπακού πέρυσι, στα προκριματικά του Champions League, όπου είχε αποβάλει τον σκόρερ Μεντί Καμαρά στο 40ό λεπτό και στο 64' τον Τσελίκ από πλευράς Αζέρων.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Κώστα Νικολακόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x