Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τεράστια η βελτίωση του Ολυμπιακού από πέρυσι»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε σε 4 σημεία, σχολιάζοντας τη χθεσινή αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

1) τη μεγάλη βελτίωση που δείχνει η ομάδα, και στα ντέρμπι και στην Ευρώπη, θυμίζοντας τι είχε γίνει στο περσινό 0-3 της Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη αλλά και τα στατιστικά στα 4 περσινά ντέρμπι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ σε σχέση με το 1-1 της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

2) Εξέφρασε την άποψη πως ο Φορτούνης αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να γίνεται αλλαγή στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξουν κι άλλοι παίκτες να κάνουν τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι, αφού μέχρι τώρα ο αρχηγός βγάζει όλη την πληρότητα επιθετικά.

3) Χαρακτήρισε γελοία την επιλογή της UEFA τον Ολλανδό διαιτητή, για τον οποίο είπε πως σε κάποιες αποφάσεις του σφύριζε σαν… παλαβός!

4) Χαρακτήρισε πρόβλημα την πραγματικότητα, ότι ο Ολυμπιακός δεν παίρνει πράγματα από τις αλλαγές του στα δύσκολα παιχνίδια, είτε γιατί οι αναπληρωματικοί δεν είναι έτοιμοι είτε γιατί οι κινήσεις γίνονται σε λάθος τάιμινγκ είτε για κάποιον άλλον λόγο.

Ακούστε τι είπε για το πόσο ο Ελ Καμπί βάζει τα πιο δύσκολα γκολ και χάνει τα πιο εύκολα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x