Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τρομακτικός ο τραυματισμός του Έσε, έχουν ευθύνη ο διαιτητής και ο VAR»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολλές οι αναγνώσεις του χθεσινού ματς. Προσπαθώ να θυμηθώ πότε έφυγε ξανά ο κόσμος με τέτοια πίκρα, γιατί δεν άξιζε να χάσει ο Ολυμπιακός το χθεσινό ματς. Το ένα γκολ που έχασε ήταν ο Ελ Καμπί και το άλλο του Μασούρα. Δεν είμαι, βέβαια, σε αυτή τη λογική. Είναι τα λάθη που κάνουν και οι δύο ομάδες. Οι Γερμανοί τα αξιοποίησαν και ο Ολυμπιακός όχι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι και παιχνίδι με το παιχνίδι έχει τη φιλοσοφία του προπονητή της, ο οποίος έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο παιχνίδι της», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, σχολίασε τη φάση με τον τραυματισμό του Έσε: «Ήταν τρομακτικός ο τραυματισμός του Έσε. Έχει ευθύνη ο διαιτητής που δεν είδε τη φάση, επειδή θα μπορούσαν να αλλάξουν πολλά στην εξέλιξη του αγώνα. Ευθύνη φέρει και ο VAR, που δεν κάλεσε τον διαιτητή να δει την επίμαχη φάση. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μία εβδομάδα και για ένα διάστημα θα παίζει με μάσκα στο πρόσωπο».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ως σύνολο να αποκτά τη νοοτροπία που θέλει ο προπονητής του. Είχαμε τον Σολμπάκεν, τον Ποντένσε και όλοι αυτοί οι παίκτες θέλουν τον χρόνο τους. Έδειξε, εν πάση περιπτώσει, πως είναι σε καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν αξιοποίησε τα λάθη του και ήρθε μία ήττα που τον φέρνει σε δύσκολη θέση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πρόκριση στους ομίλους. Τώρα πάει στη Σερβία και η Μπάτσκα Τόπολα δεν έδειξε ότι είναι τίποτα τυχαίο. Τώρα θα έχει μεγαλύτερο άγχος και περισσότερη πίεση, αν είχε κάνει ένα καλό αποτέλεσμα στο χθεσινό ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x