Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τεράστια προσφορά από την Cosmote για τον Ολυμπιακό»

Τις πληροφορίες περί μεγάλης προσφοράς από την Cosmote για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Η μεγάλη πρόκριση της Βιγιαρεάλ επί της Μπάγερν Μονάχου και το γκολ στο 88ο λεπτό ήταν άσχημο και για τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο εξήγησε γιατί ήταν κακό το τέρμα αυτό της ισπανικής ομάδας για τους ερυθρόλευκους.

Σχετικά με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε ότι φαίνεται ότι και ο Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και ο Μπουχαλάκης θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τουλάχιστον σε επίπεδο 20άδας και τέλος μετέφερε την πληροφορία που υπάρχει στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ πως ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί προσφορά από την Cosmote TV, που χαρακτηρίζεται «τεράστια» για να δώσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα από τη νέα σεζόν. Ως γνωστόν, όπως επεσήμανε, οι ερυθρόλευκοι εδώ και χρόνια έχει συνεργασία με την Nova η οποία τελειώνει το καλοκαίρι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Nova θα κάνει την δική της πρόταση στους Πειραιώτες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x